Meniu

photo.jpg
Agentia noastra de detectivi Romania respecta in totalitate intimitatea si confidentialitatea intalnirilor si discutiilor cu clientul, avand obligatia legala si morala de a pastra secretul profesional cu privire la datele si informatiile obtinute in exercitarea profesiei de detectiv. Tariful stabilit de agentia noastra de detectiv atestat se va plati in numerar sau prin transfer bancar in contul Agentiei. La data semnarii contractului, inainte de inceperea procesului investigativ, se va plati un avans de 50% din pretul convenit in contract. Experienta acumulata ne permite sa ducem la bun sfarsit un caz intr-un timp cat mai scurt, in functie de complexitatea procesului investigativ. Dupa ce vom face o evaluare a complexitatii acestuia vom putea sa facem o estimare, tinand cont si de solicitarea dumneavoastra privind termenele de predare a raportului investigativ.

Servicii prestate de detectiv Bucuresti

O investigatie profesionista necesita experienta si seriozitate in abordarea cazurilor ,logistica performanta si nu in ultimul rand detectivi privati foarte bine pregatiti profesional. In cazul in care probele si dovezile au fost sau sunt obtinute de o firma sau asa zis detectivi care isi desfasoara activitatea in afara legii, acestea, daca le veti obtine nu au nici o valoare legala probatorie,nu le veti putea folosi in instanta sau in fata altor institutii sau autoritati publice. Detectivul particular trebuie sa fie angajat al unei agentii de detectivi sau sa detina un cabinet individual de detectiv ,simpla obtinere a atestatului de detectiv nu-i confera dreptul de a profesa Cu ajutorul sepcii de spionaj veti putea realiza filmulete audio /video de inalta calitate, in momentele care va iau prin surprindere. Camera este disimulata in spatele sepcii, iar gaura in care este obiectivul este foarte mica, chiar daca cineva se uita direct spre sapca dumneavoastra nu va sesiza camera video.
Toti detectivii agentiei sunt DETECTIVI ATESTATI de catre Inspectoratul General al Politiei Romane cu o vasta EXPERIENTA obtinuta de-a lungul timpului in cadrul departamentelor specializate. Agentia foloseste pentru clientii sai toate facilitatile si profesionalismul sau in vedera protejarii intereselor si pentru o derulare optima a activitatilor de urmarire si investigatie. Prin serviciile de filaj si investigatii private, suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudine si siguranta absoluta.

detectiv , detectiv particular , detectivi Bucuresti
Informatii referitoare la detectivi particulari

Detectivii nu sunt clarvazatori, nu citesc in zatul de cafea sau in palma, daca un detectiv va spune rezultatul investigatiei inainte ca el sa faca vreo cercetare inseamna ca si-a gresit cariera de detectiv sau dumneavoastra sunteti in locul nepotrivit.Detectivul particular trebuie sa posede legitimatie de detectiv. Procedura prin care angajati un detectiv atestat trebuie sa fie foarte clara si explicita inca de la inceput. Servicii detectiv sunt facute contra unui pret, pret care poate varia dar care trebuie sa fie in concordanta cu munca depusa de detectivul particular si uneori cu celelalte preturi ale cabinetelor individuale sau agentiilor specializate pentru o detectivi.

Caut detectivi privati din Romania

Pentru a face parte din echipa de detectivi este nevoie de o experienta de minim 4 ani in teren. Detectivii trebuie de asemenea sa detina cunostiinte juridice si economice. Calitatea de detectiv in echipa noastra ofera apartenenta la cel mai mare grup de anchete private. Inainte sa stabileasca lista de disponibilizari, un afacerist a rugat detectivul sa testeze loialitatea angajatilor. Am efectuat teste de integritate, iar rezultatele au fost dezastruase. Cele mai grave situatii au fost cele ale unei secretare care dupa ce si-a negociat bine castigurile a acceptat sa monteze un dispozitiv de interceptare in biroul directorlui general. Fata a fost cu atat mai periculoasa, cu cat a incercat sa ne ofere si informatii pe care nu i-le cerusem si parea decisa sa produca cat mai multe prejudicii firmei.

Preturi Detectiv particular

Este recomandat ca beneficiarul sa isi aloce timpul necesar comunicarii fie telefonice fie prin prezenta la discutii si analizarea eficienta a probelor obtinute. Aceasta conditie se naste din dorinta detectivului de a nu se indrepta in directii care la un moment dat sa nu fie folositoare beneficiarului. Pentru ca nu ne permitem sa supradimensionam dar nici sa subestimam bugetul aferent cazului dvs, acest aspect fiind determinat de varietatea spetelor. Asigura-te ca detectivul particular este specializat in exact ceea ce ai nevoie. Evita angajarea unui detectiv particular care presteaza de toate pentru toti.

Tag: detectiv detectiv particular detectivi Bucuresti
Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "4469"
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one